Неоформлена праця: стартує велика інспекційна кампанія

З першого вересня стартує масштабна інспекційна кампанія з виявлення неоформлених працівників.

Зразок повідомлення про прийняття працівника на роботу СКАЧАТИ

Неоформлена праця: стартує велика інспекційна кампанія

З метою забезпечення ефективного контролю за оформленням трудових відносин, починаючи з 11 серпня 2020 року активізовано інформаційно-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів господарювання. Зокрема, інформаційна робота проводиться на виконання окремого доручення т.в.о. Голови Держпраці України Віталія Сажієнка.

⚡️ УВАГА!!! Знижка на передплату «Головбух: Бюджет» до 40%!

Інформаційна кампанія стосується насамперед питання виявлення неоформлених трудових відносин. Зокрема, у ході її проведення інспектори праці Управління Держпраці працівникам та роботодавцям надають консультації та роз’яснення вимог чинного законодавства про працю, особливу увагу звертають на питання оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

До 1 вересня у роботодавців є можливість встигнути переглянути правильність оформлення трудових відносин з найманим працівниками.

За матеріалами Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19065

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17325

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді