Співпраця зі службою зайнятості: бухгалтеру-кадровику на замітку

Співпраця служби зайнятості з роботодавцями, місцевими органами влади, зокрема ОТГ, підрозділами соціальних Фондів, допомагає спрогнозувати ситуацію на ринку праці, повернути до продуктивної зайнятості населення.

Готовий зразок довідки-розрахунку на виплату зарплати СКАЧАТИ

Збереження та створення робочих місць: Держпраці співпрацює зі службою зайнятості

Зокрема, консультанти роботодавців та рекрутери обласної служби зайнятості допомагають підібрати кваліфікований персонал, підготувати текст оголошень вакансій з подальшим їх розміщенням, сприяють у проведенні співбесід роботодавців із кандидатами на робочі місця та організовують зустрічі з шукачами роботи тощо.

Щодня до бази вакансій надходять десятки повідомлень про вільні робочі місця. Станом на 13 серпня 2020 року залишилось 1,7тис. вакансій.

Звертаємо увагу бухгалетра-кадровика: для оперативної роботи зі службою зайнятості, подання інформації в режимі онлайн, Ви може зареєструватися в «Електронному кабінеті роботодавця» (https://www.dcz.gov.ua/cabinet).

За матеріалами Держпраці

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Штатний розпис 2024

Окремі форми штатного розпису змінили, кого це стосується, яку форму штатного розпису обрати та як заповнити розглянемо далі у публікації.
152479

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді