Prozorro Market чекає на постанову про закупівлі понад 50 тис грн

Prozorro Market очікує прийняття постанови, яка надасть їм можливість ефективно працювати із закупівлями понад 50 тис грн.

БЕЗПЛАТНИЙ ВЕБІНАР Визначаємо предмет закупівлі та оприлюднюємо інформацію про нього в ЕСЗ

Prozorro Market чекає постанову про закупівлі понад 50 тис грн

За словами менеджера проекту така постанова дозволить проводити закупівлі понад 50 тис грн більш ефективно – через функціонал запиту цінових пропозицій, інформує Dozorro.

Замовник зазначатиме в системі товар та інформацію про його кількість і терміни постачання. Після цього всі постачальники, які продають схожий товар у ProZorro Market, можуть подати свої цінові пропозиції. Переможець – той, хто запропонує найнижчу ціну, – визначатиметься системою автоматично.

За матеріалами Dozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39750

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2465

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді