Держпраці попереджає: обережно - новий вид шахрайства

UA RU
ержпраці просить суб’єктів господарювання бути вкрай уважними та максимально попередити своїх колег про новий вид шахрайства через соціальні мережі.

Як узгодити штатний розпис із оновленим Класифікатором професій: 6 таблиць

Держпраці попереджає: обережно – шахраї

Через Вайбер невідомі від імені керівництва Держпраці телефонують суб’єктам господарювання з «вимогами» і «проханнями», насправді бажаючи лише заволодіти коштами своїх “жертв”.

Якщо до Вас звертаються такі шахраї, або у випадку виникнення будь-якої іншої підозри, невідкладно повідомляйте до Управління Держпраці та в правоохоронні органи.

За матеріалами Держпраці

Держпраці попереджає: обережно - новий вид шахрайства
ВІКТОР ОНИЩЕНКО,експерт з питань бухгалтерського обліку та оподаткування
Якщо припуститеся помилок у розрахунково-платіжній відомості працівника, ризикуєте отримати чималі штрафи. Ми допоможемо цього уникнути.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

тест для бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Корисність основних засобів: оцінка, проводки

Переоцінка та зменшення корисності основних засобів – бухгалтер стикається з цими поняттями у своїй роботі. Як оцінити корисність основних засобів та відобразити в обліку втрати/вигоди від зменшення/відновлення корисності ОЗ – експерт підкаже.
4140

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
55373

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді