Оплата праці держслужбовців: узгоджується система реформування

31 серпня 2020 року Кабмін провів нараду щодо узгодження Каталогу типових посад держслужби і критеріїв віднесення до таких посад, а також стосовно реформування системи оплати праці держслужбовців.
Зразок посадової інструкції бухгалтера СКАЧАТИ
Оплата праці держслужбовців: узгоджується система реформування

Одним з пріоритетних напрямів реформи держуправління є реформування системи оплати праці держслужбовців, яка на цей час є непрозорою і розбалансованою.

З цією метою було представлено проект Концепції реформування системи оплати праці державних службовців та план заходів з її реалізації.

Оновлення для ППЗ «Фіндокументи» (Payments)

Першим кроком цієї реформи є розроблення класифікації посад державної служби та її поширення вже у 2022 році.

За матеріалами Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7079

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17378

Органи місцевого самоврядування в Україні

Органи місцевого самоврядування (ОМС) – це виборні та інші органи територіальних громад, які мають повноваження вирішувати питання місцевого значення. Бухгалтер, який працевлаштовується у виконавчий орган місцевої ради, бюджетні установи, що фінансуються з місцевого бюджету, має розуміти не лише структуру установи, в якій працює, а й структуру ОМС, їх повноваження, у т. ч. щодо бюджету, отримання фінансування тощо. Розглянемо це детальніше.
106809

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді