Чи можна не відповідати на запит Держаудитслужби

Які заходи вживають ревізори, якщо їм не надають інформацію?

Часто до установ надходять запити від Держаудитслужби з проханням надати інформацію та документи. І щоразу постають два основних запитання: як реагувати на цей запит і чи надавати інформацію. Якщо не може самостійно розібратися і передбачити подальших дій ревізорів, дослухайтесь до порад досвідченого юриста.

Перейти на статтю

А щоб дізнатися які найпоширеніші порушення ревізори зазначають в актах ревізій та кому доведеться за них відповідати, запрошуємо вас взяти участь у семінарі.

Колишній ревізор розкаже:

Чи потрібно усувати порушення під час та після ревізії;

Як правильно написати пояснення ревізорам;

Чи можна не допустити ревізорів до ревізії.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8655

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19150

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді