Отримайте подарунок за колекцію зірок!

Зірковий марафон від журналу «Держзакупівлі» триває уже більше пів року. Ми побачили, що ви залюбки брали участь у конкурсі. Багатьом вдалося відшукати майже всі зірочки. А комусь не вистачило всього однієї.

Ми хочемо, аби щасливчиків ставало ще більше! Тому вирішили проводити марафон і надалі!

Нагадуємо, що для перемоги потрібно небагато — відповісти на запитання та зібрати зірочки. Для цього заходьте в кожен номер і проходьте тести в кінці публікацій. Пам'ятайте, що на збір зірочок з кожного номера маєте місяць.

Семеро читачів, які першими зберуть усі зірочки з 7-го по 12-й номер, стануть переможцями. Тож будьте активними й у Новий рік матимете на один приємний подарунок більше.

Перейти у журнал

Але не думайте, що той, хто не встигне першим, залишиться розчарованим. З вами — ваші «Держзакупівлі». А отже, усе найкраще — попереду!

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

ТОП-3 способи визначення та призначення уповноваженої особи

Закон про публічні закупівлі передбачає три способи призначення уповноваженої особи, яка буде відповідальною за організацію та проведення закупівель в установі. Який спосіб обрати та на що при цьому звернути увагу детальніше в публікації.
4225

Переговорна процедура закупівлі: 4 кроки та десяток застережень

Переговорна процедура закупівлі 2020 та її алгоритм простіший, аніж конкурентних процедур. Попри це в ньому чимало місць, де замовник може помилитися — обґрунтування, документи від учасника, кваліфікація, відсутність підстав для відхилення за статтею 17, забезпечення. Усі застереження та поради — у цій статті.
10522

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді