Повідомлення за ф. 20-ОПП: коли подавати

Відповідно до Порядку № 1588 повідомлення про об’єкти оподаткування за формою № 20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття.

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Бухгалтерів

Повідомлення за ф. 20-ОПП: коли подавати

Платники податків, які уклали з відповідним контролюючим органом договір про визнання електронних документів, можуть подати 20-ОПП засобами електронного зв’язку в електронній формі.

Початком перебігу 10-денного строку є дата набуття права платником щодо об’єкту оподаткування відповідно до правовстановлюючих документів чи документів, що підтверджують право користування, розпорядження об’єктом оподаткування.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47566

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді