ЦВК визначила розмір грошової застави на місцевих виборах

Вносимо зміни у штатні розписи у зв’язку з підвищенням посадових окладів

Учора, 10.09.2020, ЦВК визначила розмір грошової застави на місцевих виборах 25.10.2020: ЦВК визначила розмір грошової застави на місцевих виборах

  • для виборчого списку кандидатів у депутати обласної, районної, районної у місті ради;
  • для виборчого списку кандидатів у депутати сільської, селищної, міської (територіальної громади з кількістю виборців 10 тисяч і більше) ради;
  • для кандидата в депутати сільської, селищної, міської (територіальної громади з кількістю виборців до 10 тисяч) ради);
  • для кандидата на посаду сільського, селищного, міського голови.

Розмір грошової застави визначено на підставі відомостей Державного реєстру виборців станом на 05.09.2020, тобто на початок виборчого процесу місцевих виборів, в залежності від кількості виборців.

Нагадаємо бухгалтер має контролювати правильність надходження цих коштів на небюджетний рахунок ТВК, а також правильно визначити напрям їх подальшого використання.

Із постанови ЦВК «Про розмір грошової застави на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року» від 10.09.2020 № 246

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
341512

Електронна декларація – хто подає

Подання декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій консультації.
90403

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66127

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3492

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13853

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді