Зупинення реєстрації ПН/РК: коли відбувається

У разі коли за результатами автоматизованого моніторингу платник відповідає хоча б одному критерію ризиковості, реєстрація його ПН/РК зупиняється.

СКАЧАТИ податкову накладну за новою формою

Зупинення реєстрації ПН/РК: коли відбувається

Згідно з п.10 Порядку у разі зупинення реєстрації ПН/РК в Реєстрі контролюючий орган протягом операційного дня надсилає в автоматичному режимі квитанцію про зупинення, яка є підтвердженням зупинення такої реєстрації.

Письмові пояснення та копії документів платник податку має право подати до контролюючого органу протягом 365 календарних днів, що настають за датою виникнення податкового зобов’язання, відображеного в ПН/РК.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47621

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді