Як бути з кредиторкою установам, переміщеним із АРК та зони АТО

На балансі навчальних закладів, переміщених із АРК та зони АТО, обліковується кредиторська заборгованість, строк позовної давності якої минув. Який механізм списання цієї заборгованості і чи варто її списувати з балансу?

Калькулятор заборгованості та штрафів

Незабаром інвентаризація. Тож в установ, переміщених із тимчасово анексованої території Автономної республіки Крим (АРК) та території проведення антитерористичної операції (зона АТО), знову виникає питання — списувати чи ні кредиторську заборгованість, яка виникла за мирних часів. Чим керуються, коли списують заборгованість, та що з нею робити — у статті.

Чи варто списувати ►►►

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Інвентаризація основних засобів: порядок проведення

В бюджетних установах щороку проводиться інвентаризація основних засобів та інших необоротних матеріальних активів (ІНМА) . Вона підтверджує достовірність бухгалтерського обліку і фінзвітності бюджетних установ. Розглянемо, коли і як її проводити.
29585

Порядок проведення інвентаризації 2024

Проведення інвентаризації ➤ що інвентаризувати ➤ коли обов'язкова інвентаризація ➤ хто проводить ➤ терміни проведення ➤ етапи інвентаризації ➤ як оформити результати
107257

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді