Винагороду військовослужбовцям виплачуватимуть у межах кошторису

ЄТС змінено! Посадові оклади для працівників бюджетних установ

Міноборони затвердив нові порядки виплати винагороди військовослужбовцям ЗСУ та Держспецтранспорту:Винагороду військовослужбовцям виплачуватимуть у межах кошторису

  • за безпосередню участь у воєнних конфліктах, в заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ чи в АТО, інших заходах в умовах особливого періоду;
  • створення безпечних умов виконання бойових завдань та збереження життя і здоров’я під час участі в заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії РФ у Донецькій та Луганській областях.

Командирам/начальникам військових частин, військових навчальних закладів, установ, організацій доручили виплачувати ці винагороди в межах видатків на грошове забезпечення, затверджених у кошторисах на відповідний рік. Ці нові порядки застосовуємо з 27.07.2020.

Із наказу Міноборони «Питання реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 20 січня 2016 року № 18» від 18.09.2020 № 340

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
341571

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14908

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7264

Наказ про відрядження – всі зразки

Наказ на відрядження складають на особу, яку направляють для виконання роботи за кордон або в інший населений пункт. Експерт надає готові зразки наказі про відрядження або про його припинення.
148558

Зарплатні відомості – ЗРАЗКИ та бланки

У консультації – про оформлення зарплатних документів, зразки зарплатних відомостей, а також про відповідальність фінансову, адміністративну, дисциплінарну, кримінальну при нарахуванні зарплати.
56632

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді