Prozorro — на шляху до безпаперових тендерів: нові можливості для замовників

Мета команди Prozorro — повна диджіталізація процесу закупівель.

Хочете прокоментувати чи поділитися новиною з колегами? Переходьте на Facebook ►►►

Тож пошук нових зручних та простих рішень для замовників і постачальників триває. А бажання залишити стоси закупівельних паперів у минулому пришвидшує електронізацію тендерної документації.

Prozorro продовжує розвивати співпрацю з Мінцифри, Мінфіном, Казначейством, НАЗК, іншими розпорядниками реєстрів та відкритих даних. Розповім про два останніх удосконалення.

ПЕРЕЙТИ до СТАТТІ ►►►

Prozorro — на шляху до безпаперових тендерів: нові можливості для замовників
АНДРІЙ КУЗЬМЕНКО,директор ДУ «Професійні закупівлі»
Уряд затвердив Порядок формування та використання е‑каталогу. Пояснимо, як надалі замовники зможуть придбавати товари та коли замінять cпрощені закупівлі.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Фемінітиви професій - фахівчиня з публічних закупівель чи фахівець

Мінекономіки дозволило фемінітиви в назвах професій. Чи обо­в’язково адаптувати посаду «фахівця з публічних закупівель» до жіночої статі та чи варто поспішати — пояснить гуру кадрового права
1137

Дискримінація учасників публічних закупівель

Закон про публічні закупівлі має сприяти вільній конкуренції серед учасників, тому його норми забороняють дискримінацію учасників. Конкретизуємо, які вимоги тендерної документації 2020 ліпше не встановлювати.
8928

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді