Помилки у тендерній документації - які зараховувати до формальних

Як зазначати опис і приклади формальних помилок у тендерній документації? Чи відхиляти тендерну пропозицію учасника з такими помилками? Що встановлює Закон — читайте у статті

Нещодавно уповноважений орган розробив перелік формальних помилок, затверджений Мінекономіки. Тобто виконав ще одну зі своїх функцій, які покладає на нього стаття 9 Закону № 922.

Тож часи, коли можна було на власний розсуд встановлювати опис і приклади формальних (несуттєвих) помилок, залишилися в минулому. Із 14 серпня замовники під час конкурентної процедури закупівлі мають орієнтуватися на формальні помилки, які передбачає наказ Мінекономіки від 15.04.2020 № 710 (далі — Наказ № 710). Саме їх тепер треба передбачати у тендерній документації.

Які помилки зараховувати до формальних — дивимося у переліку від Мінекономіки Чому формальні помилки — не підстава для відхилення >>>

Які помилки зараховувати до формальних — дивимося у переліку від МінекономікиЯкі помилки зараховувати до формальних >>>

Помилки у тендерній документації - які зараховувати до формальних
ОЛЕНА СТЕПАНОВА,директорка ТОВ «СІ БІЗНЕС КОНСАЛТИНГ», Одеса
Як організувати планування, аби дотримати усіх вимог Закону?

меми про бухгалтерів

Працюйте, відпочивайте й не забувайте, що поки ціни у відпустці – працюють знижки на передплату е-журналів «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата».

Поспішайте – даруємо 2000 грн на передплату.

Останні новини

Усі новини

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді