МОЗ вносить зміни до переліку посад для встановлення доплати

Хочете прокоментувати чи поділитися новиною з колегами? Переходьте на Facebook ►►►

В СПО об’єднань профспілок обговорюють проєкт наказу МОЗ «Про внесення змін до Переліку посад медичних та інших працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності (крім лікарів та/або команд первинної медичної допомоги) та закладів охорони здоров’я, що належать до сфери управління МОЗ, які надають медичну допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та тим, що забезпечують життєдіяльність населення, що мають право на встановлення доплати до заробітної плати з 01 вересня 2020 року до 31 грудня 2020 року».

МОЗ вносить зміни до переліку посад для встановлення доплати

Перелік таких посад викладено в новій редакції.

Звичайно чинності він набере після офіційного опублікування, але застосовувати його при встановленні доплат потрібно з 01.09.2020.

Із проєкту наказу МОЗ «Про внесення змін до Переліку посад медичних та інших працівників закладів охорони здоров’я комунальної форми власності (крім лікарів та/або команд первинної медичної допомоги) та закладів охорони здоров’я, що належать до сфери управління МОЗ, які надають медичну допомогу хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, та тим, що забезпечують життєдіяльність населення, що мають право на встановлення доплати до заробітної плати з 01 вересня 2020 року до 31 грудня 2020 року»

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Грошове забезпечення військовослужбовців 2024

Як правильно обчислити грошове забезпечення військовослужбовців 2024 року, у якому розмірі нарахувати, які виплати входять до нього, коли і де виплачувати, як оподатковувати — дізнаєтеся з даної публікації.
88482

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343329

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
15220

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7407

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді