Держнагляд-2021: особливості планування заходів

15 жовтня 2020 року закінчується строк для визначення органами держнагляду переліків суб’єктів господарювання, які підлягають плановим заходам держконтролю у 2021 році та внесення відомостей до Інтегрованої автоматизованої системи.

Калькулятор заборгованості та штрафів

Держнагляд-2021: особливості планування заходів

З 15 жовтня але не пізніше 17 жовтня 2020 року Інспекційним порталом автоматично буде згенерований проект плану здійснення комплексних заходів з нагляду на 2021 рік.

Затвердження ДРСУ плану здійснення заходів відбудеться 15 листопада. І починаючи з 15 листопада та до 1 грудня 2020 року органами державного нагляду будуть затверджені річні плани здійснення перевірок.

Тож вже з 1 грудня суб’єкти господарювання зможуть ознайомитися з узгодженим переліком підприємств, що перевірятимуться у 2021 році.

За матеріалами ДРСУ

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19100

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді