Як оплачувати роботу членів виборчих комісій за оновленим Виборчим кодексом

Які є види оплати за роботу у виборчій комісії, який порядок розрахунку оплати та підстави для виплати, як оподаткувати ці виплати та відобразити у звітності - все послідовно.

Перевірте, чи правильно нараховуєте зарплату

25 жовтня 2020 року відбудуться чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. До виборчого процесу залучають членів виборчих комісій та інших фахівців.

Участь працівника у виборах: як оформити увільнення від роботи та табелювати ►►►

Які існують види виплат, який їх розмір для членів ВК та осіб, яких долучають до роботи? Коли і кому виплачують одноразову грошову винагороду? Як оподаткувати виплати та відобразити їх у звітах з ЄСВ та ПДФО?

ПЕРЕЙТИ до СТАТТІ ►►►

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Грошове забезпечення військовослужбовців 2024

Як правильно обчислити грошове забезпечення військовослужбовців 2024 року, у якому розмірі нарахувати, які виплати входять до нього, коли і де виплачувати, як оподатковувати — дізнаєтеся з даної публікації.
88482

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
343330

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
15220

Як вести облік витрат із зарплати ОМС

Заробітна плата займає завжди суттєву частку у загальних витратах будь-якої бюджетної установи й органи місцевого самоврядування (ОМС) – не виняток. Як вести облік таких витрат, що до них належать, які правила їхнього нарахування, про виплату авансу та бухгалтерські проведення в ОМС – у даному огляді.
7407

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді