ПДВ, ЄСВ, ПДФО та ВЗ: визначено ставки 2021 року

Ключові податкові ставки такі як ЄСВ, ПДФО, ПДВ, військовий збір наступного року залишаться без змін.

Розрахунок середнього заробітку ►►►

ПДВ, ЄСВ, ПДФО та ВЗ: визначено ставки 2021 року

Про це під час засідання КМУ 2 листопада зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Денис Шмигаль відзначив, що фінансування сфери освіти наступного року зросте майже на 30 млрд грн. За його словами, це дасть змогу підвищити зарплати освітянам на 26%.

Крім того, очільник Уряду підкреслив, що жодна соціальна виплата наступного року не буде зменшена, а для всіх пенсіонерів передбачається зростання пенсійних виплат.

Також, за словами Прем’єр-міністра, мінімальна заробітна плата зросте до 6 тис. грн вже з 1 січня, а збільшення мінімальної зарплати до 6,5 тис. грн відбудеться з 1 грудня наступного року.

За матеріалами Урядового порталу

ПДВ, ЄСВ, ПДФО та ВЗ: визначено ставки 2021 року
ОЛЕСЯ СКРИМОВСЬКА,головний редактор тижневика «Головбух: Бюджет»
Прожитковий мінімум зріс із 1 грудня, а разом із ним — соціальні виплати. Ми вже знаємо, які саме збільшилися, а які ні, і готові поділитися з вами

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами – як заповнити

Звіт про заборгованість за бюджетними коштами форма 7д та 7 м подається як місячний, квартальний та річний за кожним з фондів окремо. Експертне пояснення щодо заповнення допоможе здати звіт без помилок.
37298

Державний бюджет 2024

Президент підписав Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» від 09.11.2023 № 3460-ІХ (далі – Держбюджет 2024), який є основним фінансовим планом країни. Держбюджет-2024 набере чинності з 01.01.2024 р.
4089

Державний бюджет 2022: все, що потрібно знати бухгалтеру

Затверджено Держбюджет на 2022 рік, а це означає, що ми маємо всі основні цифри та можемо вже зараз прикинути деякі розрахунки. Що і зробив експерт. Ми вже все порахували та підготували для вас зручні таблиці, які спростять вашу роботу.
12430

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету

Структура кодування програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету затверджена наказом Мінфіну від 14.01.2011 №11. Код кожної бюджетної програми відповідає коду функціональної класифікації видатків та кредитування бюджету
15223

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді