Долучайтеся до формування реєстру пошкодженого/знищеного майна

Мінцифри презентувало реєстр пошкодженого та знищеного майна.

zruinovane-maino.jpg

Платні послуги. Самотест для бюджетних установ ⏩

Відтепер усі дані про зруйновані/знищені об’єкти обліковуватимуть у Єдиному реєстрі пошкодженого та знищеного майна (далі — Реєстр).

Реєстр розробило Мінінфраструктури у співпраці з Мінцифри та Міністерством розвитку громад розробило. Проєкт реалізують за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS».

Мінцифри закликає громадян подавати заяви про пошкоджене або знищене майно (далі — заява). Наразі через «Дію» зареєстрували понад 256 тис. заяв про пошкоджене/знищене майно (без урахування об’єктів інфраструктури та промислових об’єктів).

Заяву можете подати через застосунок або портал «Дія».

Алгоритм дій:

1) оберіть розділ «Послуги»;

2) оберіть підрозділ «Пошкоджене майно»;

3) натисніть кнопку «почати»;

5) оберіть майно, яке вам належить;

6) заповніть заяву за інструкцією;

7) надішліть заяву.

За інформацією порталу Дія


Сильна підтримка — сильна Україна! Це звичайно про нас із вами. Ми опинилися в невідомому досі для нас становищі. Тому щоб ви та ваша компанія залишалася у робочій колії, пропонуємо підтримку. Ми вже підготували для вас знижку у 2500 грн на передплату тижневика «Головбух: БЮДЖЕТ» на рік.

Обговоріть передплату з вашим менеджером: 0 800 21 12 20 (дзвінки безплатні). Миру нам.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Платні послуги бюджетних установ

Бюджетні установи хоча й знаходяться на державному утриманні, але мають право, а часто й нагальну необхідність заробляти шляхом надання платних послуг. В консультації про те, якими можуть бути ці послуги, правила їхнього надання, ціноутворення, оподаткування, застосування РРО та відображення в бухгалтерських проведеннях.
14049

Касова книга – бланк | зразок

Касова книга слугує для узагальнення обліку готівкових операцій за день. Як правильно вести касову книгу у бюджетній установі? Чим відрізняється ведення касової книги в електронному вигляді? З’ясуємо разом.
34782

Договір дарування – зразок

Благодійна допомога, пожертва, безоплатна передача основних засобів, безповоротна фінансова допомога - все це оформлюється через договір дарування. Про умови та оформлення договорів дарування, особливості дарування у бюджетних установах – у цьому огляді.
13894

Коди економічної класифікації видатків бюджету: інструкція застосування

Мінфін регулярно оновлює інструкцію зі застосування КЕКВ. Це зумовлює проблеми в установах, адже вони планують видатки у кошторисах за старими КЕКВ, а проводити їх потрібно вже за новими. Актуальні коди економічної класифікації видатків бюджетних установ 2024 року та їх застосування – у цьому огляді.
300864

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді