Повідомлення з інформацією щодо КЕП: як заповнити

Податківці пояснили які дані зазначаються у полі «Виконавець» Повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису за ф. J/F1391801 для реєстрації касира.

Бухгалтерські калькулятори - онлайн розрахунок

Повідомлення з інформацією щодо КЕП: як заповнити

Для надання права підпису е-документів іншим особам, яким делеговано право підпису, платник повідомляє про сертифікати таких осіб контролюючий орган шляхом направлення повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого електронного підпису.

До табличної частини Повідомлення вноситься, зокрема, інформація:

  • ПІБ відповідальної особи, якій надається право підпису е-документів;
  • посада особи, якій делеговано право підпису е-документів;
  • посада, ініціали та прізвище виконавця та контактний телефон.

Повідомлення підписується керівником платника податків та виконавцем.

При цьому у полі «Виконавець» при заповненні Повідомлення зазначаються дані особи, КЕП якої накладений на сформоване Повідомлення, тобто особи, яка готувала повідомлення за ф. J/F1391801.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47570

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді