Prozorro оновило вебпортал - можливі збої до кінця року

Відповідно до Постанови №822 ДП “Прозорро” оновило складові свого вебпорталу. Через стислі строки реалізації деякі функції пошуку можуть відображатися некоректно.

Поділ предмета закупівлі: практичні рішення, що допоможуть уникнути проблем

Prozorro оновило вебпортал - можливі збої до кінця року

Як повідомили у Prozorro, головна сторінка та функція пошуку у системі зазнали суттєвих візуальних та функціональних змін.

  • Додано фільтри закупівель за категорією предмета закупівлі та за умовами оплати, кваліфікацію закупівель в електронні каталоги тощо. При цьому пошук за номером процедури та ключовим словом тепер здійснюється через загальне поле пошуку.

Після релізу нової версії порталу почали спостерігатися проблеми з коректністю його роботи: завантаження сторінок було досить повільним, пошук працював невірно.

Наразі проблема зі швидкістю порталу виправлена, більшість проблем з фільтрами також виправлені, але деякі функції пошуку поки що працюють некоректно.

За матеріалами Prozorro

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Планування закупівлі електричної енергії в бюджетних установах

Закон про ринок електроенергії закладає правові передумови щодо закупівлі замовниками електричної енергії на конкурентних засадах. Про роботу замовника та планування закупівлі електроенергії – у даному огляді.
39690

Чи можливі централізовані закупівлі за рішенням територіальної громади

Придбання територіальними громадами різноманітних товарів, робіт і послуг потребує дотримання встановлених державою правових та економічних норм. Експерт допоможе в них розібратися.
2456

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді