Нові рахунки для сплати ЄСВ діятимуть вже з 1 січня - покваптеся змінити старі

Теми:
З 01.01.2021 запроваджуються нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів та зарахування коштів ЄСВ.
СКАЧАТИ Зразок заповнення Таблиці 6 Звіту з ЄСВ
ЄСВ: нові рахунки для сплати діятимуть вже з 1 січня
З метою належної і своєчасної сплати податків, зборів, ЄСВ та мінімізації нез’ясованих надходжень, Казначейство просить терміново звернутися до органів Державної податкової служби України за місцем реєстрації для отримання нових реквізитів рахунків.
При цьому Казначейство наголошує, що кошти, сплачені платниками на старі рахунки по зарахуванню податків, зборів та ЄСВ, не будуть зараховуватись, а повертатимуться платникам, як нез’ясовані надходження.
За матеріалами Держказначейства

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Облік витрат за соціальними внесками в ОМС

За якими виплатами ОМС має нараховувати соціальні внески, серед яких ЄСВ і пенсійний збір? Мінімальні та максимальні розміри ЄСВ, загальні правила нарахування й бухгалтерські проведення для обліку витрат ОМС за соціальними внесками – все це у консультації.
2937

ЄСВ 2025

Ставка ЄСВ у 2025 році збережеться на рівні 22 відсотків для працівників без інвалідності. Мінімальний розмір ЄСВ 2025 та максимальний розмір соціального внеску розраховується на базі МЗП. Наводимо нові граничні розміри ЄСВ у 2025 році.
378

Класифікатор професій для звіту ЄСВ – Додатку Д5 Податкового розрахунку

На допомогу бухгалтеру поради, як користуватися класифікатором професій при заповненні Додатка Д5 Податкового розрахунку. Дивись приклад оформлення штатного розпису, що містить графи, які корисні для заповнення цього додатку.
18800

Оподаткування подарунків працівникам

Оподаткування подарунків працівникам – на що слід звернути увагу при оподаткуванні подарунків працівникам і відображенні їх у Додатку 4ДФ Податкового розрахунку. Чи обкладаються новорічні подарунки ПДФО, військовим збором, ЄСВ та ПДВ?
36413

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді