Місто, вулицю було перейменовано - оновіть дані щодо об’єктів оподаткування

Якщо відбулось перейменування назви міста, вулиці тощо, де розміщений об’єкт оподаткування, то платник податків надає до контролюючого органу Повідомлення за ф. №20-ОПП з оновленою інформацією про об’єкт оподаткування.

ВЕБІНАР Апгрейд Порядку № 100: як Кабмін змінив розрахунок середнього заробітку

Місто, вулицю було перейменовано - оновіть дані щодо об’єктів оподаткування

У розд. 3 повідомлення за ф. №20-ОПП зазначається нове місцезнаходження такого об’єкта.

При внесенні змін у зв’язку із зміною назви чи перейменування вулиці, платник податків подає повідомлення за ф. №20-ОПП протягом 10 робочих днів з дня внесення змін до Реєстру.

Для суб’єктів господарювання, які використовують РРО та ПРРО перейменування міста, вулиці також призведе до необхідності подання Повідомлення 20-ОПП аби уникнути розбіжностей між відомостями щодо місцезнаходження цієї господарської одиниці.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді