Цифрове видавництво Експертус надає інформаційну підтримку установам на деокупованих територіях

Якнайшвидше відновити повноцінне цивільне життя в деокупованих українських містах і селах — одне з пріоритетних завдань держави. Проте і відповідальний бізнес не залишається осторонь.

підтримка закладів на деокупованих територіях

ОТРИМАТИ ДОСТУП

Цифрове видавництво Експертус запровадило благодійну програму, за якою заклади освіти, охорони здоров'я, бюджетні установи та підприємства всіх форм власності на деокупованих територіях отримують безплатний доступ до професійних електронних журналів та експертних систем.

«Ми хочемо зробити свій внесок тим, що ми вміємо і знаємо найкраще, – розповідає генеральний директор Цифрового видавництва Експертус Артем Тепляков. – У наших системах та журналах провідні експерти України роз’яснюють законодавство та надають приклади вирішення щоденних робочих ситуацій. Тож упевнений, що наші продукти допоможуть якнайшвидше увійти в робочий режим бухгалтерам, працівникам кадрових служб, спеціалістам із держзакупівель, фахівцям охорони праці, керівникам медичних закладів та освітніх установ».

Наразі програма безплатного доступу до електронних видань та систем Цифрового видавництва Експертус доступна юридичним особам, які зареєстровані у Волчанському, Куп’янському та Ізюмському районах Харківщини, а також у Херсонській області. Видавництво планує надалі масштабувати програму на всі деокуповані українські території.

Для того щоб отримати безплатний доступ до потрібного електронного журналу або експертно-правової системи, заповніть форму за посилання.

акційна передплата журналів для бухгалтерів

Весняні дива для бухгалтерів! Оформлюйте передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»платіть за 10 місяців, а користуйтеся цілий рік!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20.

Статті за темою

Усі статті за темою

Державний бюджет 2024

Президент підписав Закон України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» від 09.11.2023 № 3460-ІХ (далі – Держбюджет 2024), який є основним фінансовим планом країни. Держбюджет-2024 набере чинності з 01.01.2024 р.
3291

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді