Календар бухгалтера на 2023 рік – безплатне завантаження для читачів порталу

Команда цифрового видавництва «Експертус» вітає клієнтів і читачів з прийдешніми святами та пропонує завантажити в електронному вигляді календарі для бухгалтерів на наступний рік.

Для безплатного завантаження доступні оригінальні календарі бухгалтера на 2023 рік від професійних журналів «Головбух: БЮДЖЕТ»:

Kalendar2023GolovbuhBudgetFull.jpg

скачати календар

та «Головбух: Праця та зарплата»:

Kalendar2023GolovbuhPratsiaZarplataFull.jpg

скачати календар

Бажаємо переможного 2023 року!

 

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Е-лікарняний: інструкція для бухгалтера 2024

Що треба знати про терміни оформлення та виплати допомоги з тимчасової непрацездатності та з вагітності та пологів на основі е-лікарняних – ці та інші пов’язані питання у даному огляді про електронні листки непрацездатності.
27946

План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024

План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
163935

Акт виконаних робіт – зразок

⭐️Установа, яка отримує від сторонньої юридичної особи роботи чи послуги, має їх належно оформити первинним документом. Таким документом є акт виконаних робіт або ж акт наданих послуг. ⭐️ Розповімо, як його правильно оформити, і наведемо зразок.
234135

Посадова інструкція головного бухгалтера

Ознайомити працівника, якого до установи прийняли на посаду головбуха, з його функціональними обов'язками, правами і відповідальністю допоможе посадова інструкція головного бухгалтера. Покажемо у зразку, як правильно її скласти.
33659

Доплата бухгалтеру за збільшення обсягу робіт – коли можлива

У штаті установи головний бухгалтер та дві посади бухгалтера. Однак усю роботу виконує один бухгалтер, який працює на 1,5 ставки. Чи можна встановити йому доплату за рахунок економії фонду оплати праці.
8896

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді