РРО: затверджено новий Державний реєстр

Теми:
Наказом ДПСУ від 21.12.2020 № 744 затверджено новий Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій.

П'ять правил виплати зарплати на банківську картку ►►►

РРО: затверджено новий Державний реєстр

При цьому наказ ДПС України від 31.07.2020 № 385 «Про затвердження Державного реєстру реєстраторів розрахункових операцій» втратив чинність.

Оновлений реєстр містить перелік реєстраторів розрахункових операцій, дозволених до первинної реєстрації, а також первинна реєстрація яких заборонена (189 моделей).

Також, наводиться перелік реєстраторів розрахункових операцій, виключених з реєстру в 2016 – 2018 роках, експлуатація яких не дозволяється (7 моделей).

З оновленим реєстром можна ознайомитися на вебпорталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/zakonodavstvo/podatkove-zakonodavstvo/nakazi/74953.html

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

КОРО: особливості застосування Книги обліку розрахункових операцій

Книги обліку розрахункових операцій (КОРО) ведуть установи при проведенні готівкових розрахункових операцій у визначених законодавством ситуаціях. Розглянемо коли їх бюджетній установі вести обов’язково, а коли можна обійтися й без них?
26257

Реєстрація РРО

РРО – це сфера, в якій час від часу відбуваються зміни. І вони постійні. Процедура реєстрації звичайних РРО спростилася за останні роки. Про реєстрацію РРО – тема даної консультації.
6990

Картка аналітичного обліку касових видатків

Облік касових і фактичних видатків в бюджетниій установі 2024 ➤ зразок картки аналітичного обліку касових видатків ➤ зразок картки аналітичного обліку фактичних видатків
24937

Касова книга – бланк | зразок

Касова книга слугує для узагальнення обліку готівкових операцій за день. Як правильно вести касову книгу у бюджетній установі? Чим відрізняється ведення касової книги в електронному вигляді? З’ясуємо разом.
36016

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді