Порушення в кошторисі, за які доведеться сплатити штраф

Ревізори обов’язково перевірять, чи правильно посадові особи установи складають кошторис і дотримують усіх вимог законодавства, коли проводять видатки та вносять зміни.
За які порушення в кошторисі доведеться сплатити штраф

Не всі бухгалтери знають, що за наслідками перевірки цього питання, ревізори виявляють чимало порушень і складають протоколи про адмінпорушення.

Щоб не дати ревізорам шансу зафіксувати у вашій установі порушення, пропонуємо дізнатися, на що звертають увагу ревізори та які порушення виявляють у ваших колег.

Які порушення виявляють

За які порушення в кошторисі доведеться сплатити штраф
ЛЮДМИЛА КРАВЧЕНКО,керівник експертної групи Експертус Головбух
Дізнайтеся, які помилки ревізори вже виявили у ваших колег!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8620

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18989

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді