Міноборони затвердило Інструкцію з організації харчування особового складу ЗСУ із застосуванням Каталогу продуктів харчування під час закупівлі послуг щодо забезпечення харчуванням. Особливістю обліку та звітності у військовій частині під час організації харчування особового складу ЗСУ є те, що замість заявки на отримання харчових продуктів у справу формують та зберігають в діловодстві продовольчої служби військової частини:
- заявки, в яких зазначаються місце та час надання послуг щодо забезпечення харчуванням на наступну добу;
- документи, які надають до військової частини за результатами наданих послуг щодо забезпечення харчуванням.
Як списати протерміновані продукти харчування
Послуги з організації харчування військової частини за бухгалтерським обліком військової частини проводять на підставі щоденного акта приймання-передачі послуг з організації харчування військової частини. Списують з обліку на підставі зведеного акта, який подають до фінансового органу для відображення за бухгалтерським обліком військової частини.
✔️Навчання у зручному онлайн-форматі✔️Відеолекція від провідних експертів✔️Сертифікат від ВНЗ IV рівня акредитації - Київського національного університету імені Тараса Шевченка
УВАГА!
Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.