Новації у харчуванні у закладах освіти, оздоровлення і відпочинку

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
Уряд дещо оновив Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку.

новації у харчуванні у закладах освіти

Пошук по Класифікатору професій

У ньому постановою КМУ від 01.06.2023 № 549 визначив поняття:

  • базова кухня;
  • опорна кухня;
  • фабрика-кухня.

Також визначив технологічні моделі організації харчування для базової кухні, опорної кухні та фабрики-кухні.

Заклади освіти та дитячі заклади оздоровлення та відпочинку як замовники послуг з харчування мають врахувати Постанову № 549 під час розробки тендерної документації.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Типова програмна класифікація видатків та кредитування місцевих бюджетів

Програмна класифікація видатків та кредитування місцевого бюджету, відповідно до вимог частини другої статті 10 Бюджетного кодексу України, формується місцевим фінансовим органом за пропозиціями, поданими головними розпорядниками бюджетних коштів під час складання проекту рішення про місцевий бюджет у бюджетних запитах.
12042

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді