Першим спробуйте експертно-правову систему для закупівельників «Експертус Держзакупівлі»

Бажаєте швидко знаходити точні відповіді на закупівельні запитання будь-якої складності? Тоді експертно-правова система «Експертус Держзакупівлі» саме для вас.

⚡️Активувати подарунковий демо-доступ до Системи✔️

держзакупівлі

У Системі ви отримаєте розгорнуті відповіді на свої робочі ситуації від провідних фахівців України у сфері публічних закупівель. Скористайтеся можливістю активувати подарунковий доступ до Експертус Держзакупівлі та самостійно переконайтеся у перевагах сучасної системи для закупівельників.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

акція на передплату журналів для бухгалтерів

Скористайтеся гарною нагодою та отримайте знижки на передплату на журнали «Головбух Бюджет» та «Головбух Праця та Зарплата»!

Замовляйте в редакції за номером 0 800 21 12 20

Статті за темою

Усі статті за темою

Цивільно-правовий договір з працівником – зразок

Поговоримо про ЦПД договір – визначення, лікарняні, ЄСВ, термін дії, а також небезпечні формулювання, що можуть призвести до штрафів. Розглянемо, що краще: трудовий або цивільно-правовий договір, приклади оподаткування. Наводимо зразок договору.
303431

Розрахунок грошової допомоги при виході у відпустку

Які виплати, надбавки та доплати включати у розрахунок матеріальної допомоги на оздоровлення. Розрахунок грошової допомоги держслужбовцям та іншим бюджетникам при виході у відпустку – тема даної консультації.
22553

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді