Як отримати ЕДП: нагадування від податківців

На період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню коронавірусу для отримання у Надавача електронних довірчих послуг необхідно здійснити низку дій.

Бюджетні новації — 2021

Як отримати ЕДП: нагадування від податківців

Зокрема:

  • здійснити попередній запис до відповідного відокремленого пункту реєстрації (режим роботи ВПР та засоби зв’язку опубліковані на офіційному інформаційному ресурсі Надавача у розділі «Контакти»);
  • прийти у відповідний ВПР на зазначений час (повідомлений працівником ВПР під час запису) з оригіналами документів для ідентифікації користувача та передачі необхідних для реєстрації документів (ВПР не надає послуги з копіювання, друку та заповнення реєстраційних карток, бланків та інших документів, а також не здійснює продаж або безоплатне надання захищених носіїв особистих ключів);
  • при відвідвуванні обов'язково вдягнути ЗІЗ (надання ЕДП здійснюватиметься лише за наявності у клієнтів засобів захисту від респіраторних захворювань).

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47665

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді