Зарплата виплачується систематично: як заповнювати 4ДФ

Податківці пояснили який порядок заповнення граф 3а та 3 додатка 4ДФ до Розрахунку, а саме без вирахування сум податків і зборів чи з вирахуванням, якщо заробітна плата виплачується систематично.

Об'єднана звітність: коли і як подавати податковий розрахунок «Довідковий»

Зарплата виплачується систематично: як заповнювати 4ДФ

У графі 3а «Сума нарахованого доходу» додатка 4ДФ до Розрахунку нарахований дохід відображається повністю, без вирахування із суми доходу нарахованих сум податків і зборів, які відповідно до закону справляються за рахунок доходу найманої особи.

У графі 3 «Сума виплаченого доходу» додатка 4ДФ до Розрахунку відображається сума фактично виплаченого доходу платнику податку у відповідності із нарахованим доходом, а саме без вирахування із суми нарахованого доходу нарахованих сум податків і зборів, які відповідно до закону справляються за рахунок доходу найманої особи.

За матеріалами ЗІР

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47620

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді