Вакцинація від COVID-19: хто з роботодавців зобов’язаний проводити запис працівників

МОЗ навело перелік професій, для яких запис у чергу на вакцинацію зобов’язані проводити роботодавці. Наводимо перелік у вигляді інфографіки нижче.

СКАЧАТИ Зразок відомості видачі/повернення масок і респіраторів

Вакцинація від COVID-19: хто з роботодавців зобов’язаний проводити запис працівників

Зараз вакцинують усіх медиків, військових на фронті, соціальних працівників, священнослужителів та людей старших 80 років.

Алгоритм запису для роботодавців:

1. Регіональні координатори з вакцинації поінформують управлінців кожної сфери, зокрема керівників закладів, про початок вакцинації цієї цільової групи та звернуться з проханням щодо формування списків.

2. Керівники закладів передають ці списки регіональному координатору з вакцинації.

3. Керівники закладів готують приміщення для вакцинації та домовляються з регіональним координатором про день та час візиту мобільної бригади.

4. У призначений день і час проводять вакцинацію за списком.

5. Важливо не забути взяти з собою на вакцинацію копію про підписання декларації або паспорт з ідентифікаційним кодом (для реєстрації в електронній системі охорони здоров’я).

За матеріалами МОЗ зі сторінки у Facebook

Вакцинація від COVID-19: хто з роботодавців зобов’язаний проводити запис працівників
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У ФОКУСІ: ⏩ на кого, крім роботодавців, поширили порядок індексації ⏩ хто і як індексуватиме аліменти у твердій грошовій сумі ⏩ яке правило індексації для «новачків» і «переведених» ⏩ яке правило для доходів, що підвищили посеред місяця

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13870

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14917

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді