Як передати цінності від однієї матеріально відповідальної особи до іншої

Як передати цінності від однієї матеріально відповідальної особи до іншої

Передавати ТМЦ від однієї матеріально відповідальної особи до іншої потрібно за підсумками інвентаризації, яку обов’язково потрібно провести на день приймання-передачі справ. Для цього інвентаризаційна комісія, призначена наказом керівника, має провести інвентаризацію усіх ТМЦ, що знаходяться на відповідальному зберіганні у матеріально відповідальної особи, яка звільняється. Як правильно все зробити і не допустити порушення — прочитайте у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ

Як передати цінності від однієї матеріально відповідальної особи до іншої
Людмила Кравченкокерівник експертної групи Експертус Головбух
Рано чи пізно у вашій установі з’являться ревізори. Перевірка інвентаризації — чи не найулюбленіша їхня тема. Розкрию вам секрети, як ревізори виявляють порушення та за яких умов інвентаризацію, яку проводять установи щороку, визнають неякісною.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Інвентаризація основних засобів: порядок проведення

В бюджетних установах щороку проводиться інвентаризація основних засобів та інших необоротних матеріальних активів (ІНМА) . Вона підтверджує достовірність бухгалтерського обліку і фінзвітності бюджетних установ. Розглянемо, коли і як її проводити.
29586

Порядок проведення інвентаризації 2024

Проведення інвентаризації ➤ що інвентаризувати ➤ коли обов'язкова інвентаризація ➤ хто проводить ➤ терміни проведення ➤ етапи інвентаризації ➤ як оформити результати
107261

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді