Інфляція квітня: на якому рівні

Держстат повідомив рівень інфляції квітня 2021 року в порівнянні з попереднім місяцем.

Бухгалтерські калькулятори - онлайн розрахунок ►►►

Інфляція квітня: на якому рівні

Інфляція на споживчому ринку у квітні 2021р. порівняно з березнем 2021р. становила 0,7%, з початку року – 4,8%.

Базова інфляція у квітні 2021р. порівняно з березнем 2021р. становила 0,7%, з початку року – 3,1%.

За матеріалами Держстату

Інфляція квітня: на якому рівні
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
У ФОКУСІ: ⏩ на кого, крім роботодавців, поширили порядок індексації ⏩ хто і як індексуватиме аліменти у твердій грошовій сумі ⏩ яке правило індексації для «новачків» і «переведених» ⏩ яке правило для доходів, що підвищили посеред місяця

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66112

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3489

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13847

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14890

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді