Взяття на облік Держмитслужбою: затверджено нові форми заяв

Наказом № 242 від 29 квітня 2021 року Держмитслужба затвердила порядок обліку осіб, які за своїм видом діяльності мають стояти на обліку митної служби.

Бухгалтерські калькулятори - онлайн розрахунок ►►►

Взяття на облік Держмитслужбою: затверджено нові форми заяв

Наказ визначає процедури ведення Держмитслужбою та митницями централізованого обліку осіб, які під час своєї діяльності є учасниками митних відносин.

Також наказ передбачає, що особи, які були взяті на облік як ті, які здійснюють операції з товарами, продовжують обліковуватись як особи, які під час провадження своєї діяльності є учасниками відносин, що регулюються законодавством України з питань митної справи, і не підлягають повторній постановці на такий облік.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47620

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді