Зміни у формах державних контрактів та актах наданих послуг

Автор
консультант з обліку та оподаткування, Київ
НАДС затвердило зміни до форм щодо підготовки та підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

зміни у формах державних контрактів

КАЛЬКУЛЯТОР СТАЖУ ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ТА СЛУЖБИ В ОМС

Зміни внесені у форми:

  • Державного контракту про надання послуг на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»;
  • Державного контракту про надання послуг на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;
  • Обґрунтування змін вартості надання послуг (додаток до додаткових угод до державних контрактів);
  • Акта наданих послуг на підготовку здобувачів вищої освіти за освітнім ступенем магістра за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» галузі знань «Публічне управління та адміністрування»;
  • Акта наданих послуг на підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування;
  • Обґрунтування фактичних витрат (додатки до актів наданих послуг).

У державних контрактах передбачили нові обов’язки для виконавців державного замовлення та відповідальність за порушення строків подання документів у вигляді пені.

Накази НАДС від 14.05.2024 № 77-24 та від 31.05.2024 № 87-24, якими внесені зміни, набрали чинності 19.06.2024.

відпустка на дітей заява

Статті за темою

Усі статті за темою

Виплата матеріальної допомоги на оздоровлення державним службовцям

Допомога на оздоровлення є додатковим бонусом для тих, хто працює в бюджетній сфері. Умови її виплати в кожній галузі різняться. Має свої особливості і виплата допомоги на оздоровлення державним службовцям.
77410

Додаткова відпустка посадовій особі ОМС за стаж державної служби

Посадовець органів місцевого самоврядування (ОМС) має можливість щорічної додаткової відпустки за вислугу років. Однак є посадовці ОМС, які мають ще й досвід державної служби. Чи зараховується стаж державної служби у вислугу років такого посадовця? Дізнаємося про це й тривалість таких відпусток.
13127

Додаткова відпустка державним службовцям: що врахувати

Додаткова відпустка державним службовцям надається після досягнення п’ятирічного стажу на держслужбі. На який строк надається додаткова відпустка держслужбовцям, коли і як її компенсувати та чим доведеться поплатитися за затримку розрахунку?
49783

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді