Рядок 09 Розрахунку: як скоригувати реквізити правильно

Податківці категорії ЗІР пояснили як провести коригування реквізитів рядка 09 «Ознака платника ЄВ» заголовної частини Розрахунку.

Рядок 09 Розрахунку: як скоригувати реквізити правильно

Коригуванню підлягають показники, що зазначені у розділах I, II та ІІІ Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого на користь платників податків – фізосіб, і сум утриманого з них податку, а також сум нарахованого єдиного внеску.

Тобто рядок 09 «Ознака платника єдиного внеску» заголовної частини Розрахунку можливо скоригувати лише у разі коригування помилки у розділах I або ІІ, ІІІ Розрахунку.

За матеріалами ЗІР

Рядок 09 Розрахунку: як скоригувати реквізити правильно
АЛЛА ВОЛОВЕНКО,експерт Експертус Головбух
⚡️Експерт врахував найпоширеніші питання, що хвилювали бухгалтера під час минулої звітності. Тож цю здамо без помилок! А відмінників за результатами теста у статті нагороджуємо СЕРТИФІКАТОМ⚡️

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47628

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді