Держслужба безпеки на транспорті запустила платформу е-послуг

Державна служба з безпеки на транспорті запустила кабінет перевізника з низкою нововведень, які значно спрощують та роблять прозорими надання адміністративних послуг перевізникам.

Чи знаєте ви, як завершити ревізію на свою користь? ►►► Пройдіть тест✔️

Держслужба безпеки на транспорті запустила платформу е-послуг

Платформу запустили після майже двомісячних консультацій з перевізниками та розробниками. Першим етапом запуску системи стане запобігання цілій низці корупційних ризиків під час замовлення, видачі та обліку дозволів на міжнародні перевезення.

Нова платформа запроваджує прозорий та зрозумілий для всіх гравців ринку розподіл документів, який відбувається в онлайн режимі.

Вперше у публічному доступі буде інформація щодо усіх виданих, наявних та використаних дозволів на міжнародні перевезення як на пунктах видачі, так і на складі Державної служби безпеки на транспорті.

Окрім того, буде скасовано плату за бронювання дозволів. Оскільки це є наданням адміністративних послуг, залишається лише оплата адмінзбору, як і при наданні усіх інших послуг.

Модуль онлайн-замовлення та обліку дозволів на міжнародні вантажні перевезення на новій платформі вже працює з 19 липня.

За матеріалами Урядового порталу

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66113

Повідомлення про суттєві зміни в майновому стані: хто, коли, як

Держорган НАЗК вимагає електронного декларування статків і подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, аби запобігти корупції. Хто зобов’язаний подавати це повідомлення, за яких умов і коли?
7086

Дистанційна робота в держорганах, ОМС, бюджетних установах

Держслужбовці та працівники держорганів, ОМС, бюджетних установ мають право працювати дистанційно за умови наявності організаційних і технічних можливостей для виконання посадових обов’язків. Розглянемо чим потрібно керуватись та що зробити для впровадження дистанційної роботи.
17394

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді