Аудит ДФС через запуск БЕБ: Шмигаль дав місяць на проведення

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль доручив за місяць провести аудит Державної фіскальної служби. Це необхідно для запуску Бюро економічної безпеки.

Ваш безплатний доступ до курсів Вищої Школи Бухгалтерів

Аудит ДФС через запуск БЕБ: Шмигаль дав місяць на проведення

За його словами, Бюро економічної безпеки має забезпечити нову якість розслідування економічних злочинів, спираючись на якість на аналітичну роботу та аналіз баз даних.

Як зазначив Шмигаль, конкурс на директора БЕБ вже почався, а робота відомства стартує цієї осені. Воно замінить Державну фіскальну службу, яка буде ліквідована. Щоб весь процес пройшов планомірно і злагоджено, до 25 серпня повинен бути проведений аудит матеріально-технічних ресурсів ДФС.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

опитування бухгалтерів

Статті за темою

Усі статті за темою

Чи проводити щорічну оцінку в ОМС

Чи проводиться зараз щорічна оцінка виконання посадовців ОМС? Чи заміняє атестація щорічну оцінку? Ці та інші пов’язані питання – в консультації.
11039

Особливості складання розрахунків до проєктів місцевих бюджетів на 2025 рік

Проєкт місцевого бюджету на 2025 рік має ґрунтуватись на розрахунках місцевих фінансових органів, бюджетних запитах головних розпорядників коштів місцевого бюджету та показниках, що стосуються місцевих бюджетів та які будуть закладені у проєкт Держбюджету на 2025 рік. Їх містять особливості складання розрахунків місцевих бюджетів, які Мінфін доводить до місцевих фінансових органів згідно зі статтею 75 Бюджетного Кодексу.
56

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40171

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
12689

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді