Критерії для складання плану-графіка податкових перевірок змінять: новий проєкт Мінфіну

На офіційному вебпорталі ДПСУ у розділі «Проекти регуляторних актів» розміщено проєкт наказу Мінфіну «Про затвердження змін до Порядку формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків» (доопрацьований).

Чи знаєте ви, як завершити ревізію на свою користь? ►►► Пройдіть тест✔️

Критерії для складання плану-графіка податкових перевірок змінять: новий проєкт Мінфіну

Наказом Мінфіну № 524 затверджено Порядок формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків.

Внесення змін до Наказу № 524 приведе у відповідність до вимог чинного законодавства процедуру формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків та на виконання Пріоритетів діяльності ДПС на 2021 рік, затверджених 24.02.2021 Міністром фінансів, удосконалить критерії ризиковості від провадження господарської діяльності платників податків.

Видання цього регуляторного акта сприятиме правильності застосування чинного законодавства щодо формування плану-графіка проведення документальних планових перевірок платників податків.

За матеріалами ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8642

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19091

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді