Вітаємо із Днем захисників і захисниць України!

Редакція порталу «Бухгалтерія для Бюджету та ОМС» та е-журналів «Головбух Бюджет» й «Головбух Праця та Зарплата» щиро вітає всіх, хто бере участь у захисті нашої країни. Наші читачі мають змогу завантажити вітальну листівку для захисників та захисниць.

листівка день захисника України

ЗАВАНТАЖИТИ ПЕРСОНАЛЬНУ ЛИСТІВКУ

Друзі, вітаємо вас із Днем захисників і захисниць України, який відзначається 1 жовтня! Це свято сили, відваги та незламного духу, свято тих, хто віддано стоїть на захисті нашої незалежності, свободи та гідності.

Сьогодні ми висловлюємо подяку усім, хто зі зброєю в руках боронить нашу державу від ворога. Дякуємо за відвагу, сміливість й боротьбу за мирне українське небо!

Шановні читачі, кожен з вас може завантажити листівку та особисто привітати захисника або захисницю України. Підтримаймо наших воїнів!

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Е-лікарняний: інструкція для бухгалтера 2024

Що треба знати про терміни оформлення та виплати допомоги з тимчасової непрацездатності та з вагітності та пологів на основі е-лікарняних – ці та інші пов’язані питання у даному огляді про електронні листки непрацездатності.
27956

Дефектний акт – зразок

Коли складається дефектний акт та хто може обстежити об’єкт щодо наявності дефектів. Експерт пояснює в деталях та надає дефектний акт – зразок 2024.
97442

План рахунків бухгалтерського обліку бюджетних установ 2024

План рахунків – це основний інструмент системи бухгалтерського обліку, який практично забезпечує її реалізацію та дає змогу формувати достовірну та прозору звітність. Тож розглянемо план рахунків бухгалтерського обліку, а також останні зміни, які відбулися у ньому.
163950

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді