Увага! 19 серпня є останнім днем для сплати деяких податків і зборів за ІІ квартал 2021 року

19 серпня спливає термін сплати деяких податків і зборів за ІІ квартал 2021 року.

Увага! 19 серпня є останнім днем деяких податків і зборів за ІІ квартал 2021 року

А саме:

  • податку на прибуток підприємств;
  • частини чистого прибутку (доходу) державними унітарними підприємствами та їх об’єднаннями за результатами фінансово-господарської діяльності;
  • рентної плати за спеціальне використання лісових ресурсів;
  • рентної плати за спеціальне використання води;
  • рентної плати за користування надрами без рентної плати за користування надрами при видобуванні вуглеводневої сировини;
  • екологічного податку;
  • туристичного збору;
  • збору за місця для паркування транспортних засобів;
  • єдиного податку фізичними особами - підприємцями 3 групи та юридичними особами;
  • єдиного податку із сум доходів, що оподатковуються за ставкою 15 % та задекларовані в II кварталі 2021 р. платниками єдиного податку першої та другої груп.

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Приклади відрахувань із заробітної плати

Перш ніж виплатити працівникові зарплату, бухгалтер повинен відрахувати із неї податки. А ще можуть бути й аліменти та інші обов’язкові платежі. Усе про відрахування із заробітної плати — у статті.
341666

Електронна декларація – хто подає

Подання декларації – обов’язок посадовців бюджетних установ.❗️Хто має право не подавати електронну декларацію під час воєнного стану та які штрафи передбачено — у нашій консультації.
90426

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66158

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3507

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13873

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді