Як ревізори вигадують порушення та які пастки розставляють

Як ревізори вигадують порушення та які пастки розставляють

Ревізори не завжди бувають принциповими й прямолінійними. Іноді вони вдають себе «добренькими», якщо приміром їм потрібно вашими діями підтвердити порушення, якого насправді немає. Як це їм вдається і що потрібно зробити, щоб не потрапити на гачок ревізорів, ми вам підказали у статті.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ☑️

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар індексація зарплати

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8618

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
18988

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді