У МОЗ анонсували можливість привілеїв для вакцинованих під час жорсткого карантину та оголосили конкурс для шкіл за вакцинацію

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко заявив, що влада стимулюватиме певні сфери життя і люди з сертифікатами вакцинації проти коронавірусу (COVID-19) зможуть відвідувати публічні місця навіть у разі жорсткого локдауну.

У МОЗ анонсували можливість привілеїв для вакцинованих під час жорсткого карантину та оголосили конкурс для шкіл за вакцинацію

Він також заявив: "МОЗ говорить не про пом'якшення. Будуть запроваджуватися карантинні обмеження, але для певних сфер економіки вони дозволять працювати навіть у червоному рівні епідеміологічної небезпеки.

Наприклад, кінотеатри зможуть працювати, якщо колектив кінотеатру буде вакцинований і люди, які будуть приходити до нього, будуть показувати COVID-сертифікат. І таких сфер багато.

У Франції, у Німеччині сьогодні пропрацьовуються різні варіанти. Нам буде простіше, ми можемо брати досвід країн ЄС і США – подивитись, що спрацьовує, що не спрацьовує, щоб вибрати оптимальний варіант".

Також МОЗ на своїй сторінки у Facebook повідомило про оголошення конкурсу для шкіл «Вакциновані й відкриті» з призами за вакцинацію:

«У вашій школі вакцинували 80% працівників? Тоді подавайтесь на конкурс «Вакциновані й відкриті» та вигравайте комп’ютери, гарнітури та роутери для ваших безпечних закладів.

На вас чекають: 3 суперпризи: набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів для кожної школи-переможниці. 15 мініпризів: набори з 10 гарнітур і роутера для кожної школи-переможниці».

Результати конкурсу планують оголосити 3 жовтня 2021 року, в День вчителя, а сам конкурс завершиться 29 вересня 2021 року.

Ще у повідомленні наголошується, що усі учасники конкурсу отримають сертифікати про участь і гарантовані призи за публікацію про конкурс у своїх соціальних мережах під хештегами.

Джерело: Коронавірус у регіонах

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Електронна декларація – заповнення

Антикорупційне декларування з початком кожного нового року поновлюється, є ще повідомлення про суттєві зміни в майновому стані, тож публікуємо детальну інструкцію з заповнення декларції. Експерт пояснює, що і в якому розділі слід зазначати.
66113

Облік витрат за договорами надання послуг в ОМС

Надання й отримання послуг – це повсякденність будь-якої бюджетної установи. Не виняток і органи місцевого самоврядування (ОМС). Як обліковувати витрати на послуги, зокрема за цивільно-правовими договорами – у даному огляді.
3489

Документальне оформлення підсумованого обліку робочого часу

Досить поширені ситуації, коли з огляду на режим роботи та процеси в установі неможливо встановити звичайний 8-годинний робочий час. У цьому випадку на допомогу приходить підсумований облік робочого часу. Що це означає, де застосовується та як правильно здійснити документальне оформлення – читайте далі у статті.
13849

Переведення працівника на інше підприємство

Переведення працівника на інше підприємство стало більш простішою процедурою, а все тому, що у працівника забрали право переносити дні заробленої щорічної відпустки до іншого роботодавця.
14890

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді