Що зацікавить ревізорів у розрахунках за комунальні послуги

Що зацікавить ревізорів у розрахунках за комунальні послуги

Ревізори під час перевірки, намагаються зосередити увагу на більш ризикованих питаннях програми ревізії, щоб уже в перший день перевірки звітувати керівництву про суми виявлених порушень. Утім, розрахунки установи з надавачами комунальних послуг цікавлять ревізорів не менше. Тут теж є де розгулятися.

Щоб швидко знайти порушення, вони ще до початку ревізії надсилають запити до надавачів комунальних послуг, щоб знайти розбіжності в розрахунках. А ви про це знали? І це тільки початок їхніх ревізійних дій. На що звертатимуть увагу ревізори — далі більше і цікавіше.

ЧИТАТИ СТАТТЮ ☑️

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8644

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
19105

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді