Держпраці інформує: набрав чинності Технічний регламент «Засобів індивідуального захисту»

Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області інформує суб’єктів господарювання, що 30 серпня 2021 року набрав чинності Технічний регламент «Засобів індивідуального захисту», затверджений Постановою КМУ від 21.08. 2019 року № 771.

Держпраці інформує: набрав чинності Технічний регламент «Засобів індивідуального захисту»

Цей Технічний регламент встановлює вимоги щодо розроблення та виробництва засобів індивідуального захисту, які будуть надані на ринку, щоб забезпечити охорону здоров’я і безпеку користувачів, та встановлення правил вільного обігу засобів індивідуального захисту на ринку України.

Також зазначаємо, що засоби індивідуального захисту, які введені в обіг до набрання чинності цього Технічного регламенту відповідають вимогам Технічного регламенту засобів індивідуального захисту, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2008 р. № 761, не мають заборони розповсюдження на ринку України.

Джерело: Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Доплати бюджетникам – 2024

Посадові оклади в бюджетних установах нині не великі. Однак збільшують заробіток працівників інші виплати, як-то доплати, надбавки, премії. У цьому огляді – про стимулюючі доплати і надбавки в бюджетних установах 2024.
40076

Військовий збір 2024 – зміни з 01 жовтня

Мета військового збору випливає з самої назви – збільшити фінансування видатків на оборону України, у т.ч. фінансування ЗСУ. Військовий збір існує з 2014 року, але з 01 жовтня 2024 року відбудеться його збільшення. Про ставки військового збору, об’єкт оподаткування, правила сплати та декларування у бюджетників – у цьому огляді.
6761

Транспортний податок 2024: ставка, облік, декларація

Транспортний податок у 2024 році: дивиться перелік легкових автомобілів, які підлягають оподаткуванню. Коли, скільки та за які автомобілі потрібно сплачувати транспортний податок 2024 – у статті.
14546

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді