Нюанс заповнення додатка 4ДФ до Розрахунку, у разі виконання працівником одночасно основної роботи та роботи за внутрішнім сумісництвом

Чи потрібно заповнювати графу 7 «Дата прийняття на роботу» рядка 06 розд. І додатка 4ДФ до Розрахунку, якщо дохід виплачується працівнику, місце роботи якого не змінювалося, у разі виконання одночасно основної роботи та роботи за внутрішнім сумісництвом?

 Нюанс заповнення додатка 4ДФ до Розрахунку, у разі виконання працівником одночасно основної роботи та роботи за внутрішнім сумісництвом

Згідно із Порядком заповнення та подання податковими агентами Податкового розрахунку сум доходу, під час заповнення додатка 4 «Відомості про суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку на доходи фізичних осіб та військового збору» (далі – Додаток 4ДФ) до Розрахунку, у рядку 06 розд. І «Персоніфіковані дані про суми нарахованого (виплаченого) на користь фізичних осіб доходу та нарахованих (перерахованих) до бюджету податку на доходи фізичних осіб та військового збору» (далі – рядок 06 розд. І): графа 7 «Дата прийняття на роботу» заповнюється лише на тих фізичних осіб, які приймались на роботу у звітному періоді; у графі 8 «Дата звільнення з роботи» проставляється дата звільнення фізичної особи з роботи.

Графа 8 заповнюється лише на тих фізичних осіб, які були звільнені у звітному періоді за місцем роботи, на якому вони отримували дохід у вигляді заробітної плати, або звільнені до початку звітного періоду, але отримували доходи у звітному періоді.

Для тих фізичних осіб, які не змінювали місця роботи у звітному періоді, графи 7, 8 не заповнюються.

Таким чином, якщо працівника оформлено на роботу за внутрішнім сумісництвом, тобто місце роботи працівника не змінювалося (працівник поряд із своєю основною роботою виконує роботу за внутрішнім сумісництвом на тому ж самому підприємстві), то графу 7 «Дата прийняття на роботу» рядка 06 розд. І додатка 4ДФ до Розрахунку заповнювати не потрібно.

Джерело: ДПС у Луганській області

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47648

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді