Не погоджуєтеся з висновками ревізорів — пишіть заперечення

Не погоджуєтеся з висновками ревізорів — пишіть заперечення

Керівники установ та головні бухгалтери не завжди погоджуються з висновками Держаудитслужби за результатами проведених ревізій, перевірок закупівель, моніторингів закупівель та державних фінансових аудитів. А якщо не погоджуються — мають право заперечувати висновкам, які надали ревізори за наслідками проведених контрольних заходів.

Утім, процедури подання заперечень різняться залежно від того, який вид контрольного заходу проводили ревізори. Досвідчений юрист розповів у статті, як правильно подати заперечення та що врахувати.

ЧИТАТИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЮРИСТА

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Перевірка в органах місцевого самоврядування

Стаття присвячена питанням видів державного контролю за фінансово-господарською діяльністю органів місцевого самоврядування. Дізнаєтеся також як ревізори готуються до ревізії та отримаєте поради як підготуватися до зустрічі з ревізорами і на які моменти господарської діяльності звернути увагу.
8913

Неоформлення трудових відносин: розмір штрафів

Перевірки Держпраці та острахи бухгалтера та керівника в першу чергу пов’язані зі значними фінансовими штрафами. І навіть якщо все ніби гаразд і неоформлених працівників в установі немає, – ризик заробити штраф за неоформлення трудових відносин за наявності цивільно-правових договорів існує. Які вони штрафи нинішні?
20349

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді