ДПС оновило форми фінансової звітності в «Єдиному вікні»

ДПС на своєму сайті оновила «Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до "Єдиного вікна подання електронної звітності"» до версії 1.29.22.0 станом на 04.10.2021 року. У ньому представлена оновлена фінансова звітність в електронному форматі.

ДПС оновило форми фінансової звітності в «Єдиному вікні»

Перелік змін та доповнень (версія 1.29.22.0) (станом на 04.10.2021):

Нові версії документів:

У відповідності до форм, які опубліковано на сайті Державної служби статистики України додано нові версії документів та на виконання до наказу Міністерства фінансів України від 09 липня 2021 року № 385 «Про затвердження змін до деяких нормативно-правових актів Міністерства фінансів України з бухгалтерського обліку» додано:

S0100114 - Баланс (Звіт про фінансовий стан). Форма № 1;

S0100214 - Звіт про фінансові результати (Звіт про сукупний дохід). Форма № 2;

S0110013 - Фінансова звітність малого підприємства. Форма № 1-м, 2-м.

Програмні модулі:

Оновлено ланцюжок сертифікатів Державної служби статистики України.

Завантажити програмне забезпечення можливо на сторінці - Електронна звітність ( https://tax.gov.ua/elektronna-zvitnist/) у розділі «Спеціалізоване клієнтське програмне забезпечення для формування та подання звітності до "Єдиного вікна подання електронної звітності"».

Джерело: ДПС

УВАГА!

Бути у курсі подій та законодавчих оновлень стало ще легше! Підписуйтесь на наш Telegram або FB та читайте важливі новини від порталу "Бюджетник" першими.

вебінар про перевірки ревізорів

Статті за темою

Усі статті за темою

Плата за землю: приклад заповнення декларації

Землекористувачі чи орендарі земельних ділянок мають подавати до ДПС звітність з плати за землю – податкову декларацію. Податкова декларація з плати за землю – покрокова інструкція заповнення й зразок. Також знайдете про застосування звільнення від плати за землю під час війни та його декларування.
47691

Гарячі запитання

Усі питання і відповіді